Staat u op de zwarte lijst?

Heeft u het idee dat u onterecht geen toeslagen heeft ontvangen of niet tot schuldsanering werd toegelaten? Kon u zonder toelichting uw hypotheek of lening niet afsluiten of oversluiten? Werd u zonder verdere reden een baan geweigerd omdat de VOG niet positief was?

Grote kans dat ook u op de zwarte lijst van de Belastingdienst terecht bent gekomen. De Belastingdienst maakte jarenlang gebruik van de zogenaamde Fraude Signalerings Voorziening (FSV). Het wordt steeds duidelijker dat duizenden mensen onterecht op deze lijst terecht zijn gekomen.

Al honderden mensen zijn inmiddels door de Belastingdienst geïnformeerd dat zij op de FSV-lijst terecht zijn gekomen.

Heeft u (nog) geen brief ontvangen? Dan kunt u via deze webpagina van de Belastingdienst opvragen of ook u op de lijst werd gezet: https://www.belastingdienst.nl/wps/wcm/connect/nl/contact/content/het-systeem-fraude-signalering-voorziening-fsv

1 gedachte over “Staat u op de zwarte lijst?”

Reacties zijn gesloten.